Silicea Mag-Tarm

Maghälsa

Sämre maghälsa vet man ibland inte vet vad det beror på. Sex av tio personer i Sverige har idag problem med magen. De som söker sig efter hjälp har så kallad IBS, känslig tarm.

Godkänd som effektiv behandlingsmetod vid IBS

Om du lider av uppblåst mage, tarmproblem eller svullen mage, så kan Silicea Mag-Tarm ge dig lindring. Silicea Mag-Tarm innehåller kiselgel, med finfördelat kisel och syre tillsammans med vatten. Gelen är helt naturligt och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Unik behandling med 2qr

I Detoxner® finns alltid det unika och patenterade 2QR-komplexet som effektivt oskadliggör onda bakterier. FOS och inulin, två sorters prebiotika, ger dessutom näring till goda bakterier. Psyllium aktiverar en normal tarmfunktion och balanserar fuktbalansen i avföringen. Tillsammans återställer de din mage och tarm. Näringsupptaget ökar också när du använder Detoxner®.

leva med ibs

Lindring mot IBS

Magproblem

De flesta magproblem beror på en kombination av flera olika faktorer. Namnet IBS, är egentligen ett samlingsnamn för flera olika magbesvär. Irritable Bowel Syndrome (IBS) betyder lätt-retbar eller överkänslig tarm. Du kanske redan har fått diagnosen IBS eller så lider du av en eller flera av nedanstående IBS symtom, men inte har fått någon diagnos ännu;